Kaldırımlar daha güzel görünecek

Kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl asfaltı yenilenen ve tretuvar çalışması gerçekleştirilen Dumlupınar Caddesi’nde kaldırımları desenli asfalt ile modern bir görünüme kavuşturuyor. 

Kaldırımlar daha güzel görünecek
banner115

Sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yenikent Mahallesi, Akarbaşı Mahallesi, Göztepe Mahallesi ve Yıldıztepe Mahallesi’ni birbirine bağlayan Dumlupınar Caddesi’nde desenli asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl cadde asfaltının yenilendiğini ve treutuvarların yenilendiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu yıl da kaldırımlara desenli asfalt çalışması gerçekleştirildiğini belirttiler. Kaldırımların engelli erişimine uygun olarak yapıldığını belirten yetkililer, ayrıca görme engelli vatandaşlar için de sarı çizgilerin en kısa sürede yerleştirileceğini ifade ettiler. 

Havaların yağışsız olduğu günlerde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve malzeme tedariğine bağlı desen asfaltı eksik kalan yerlerde çalışmaların devam ettiğini hatırlatan yetkililer, çalışma gerçekleştirilen cadde ve bulvarlarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardılar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30