KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile biraraya geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, meclis üyeleri ve belediye yöneticileri ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Ataç, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile de bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Tatar, Eskişehir’in Türkiye Cumhuriyeti’nin değerli bir ili olduğunu belirtti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile biraraya geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, meclis üyeleri ve belediye yöneticileri ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir dizi ziyaret ve temasta bulundu. İlk olarak KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret eden Başkan Ataç ve Tepebaşı heyeti, ilçe hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgiler aktardı.

“Yapılan iş birliği devletimizin zeminini güçlendirmektedir”

Eskişehir’in Türkiye Cumhuriyeti’nin değerli bir ili olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Eskişehir’in, Kıbrıs Türkünün milli mücadelesinin sembol ismi şehit pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ile özdeşleştiğini dile getirdi. Tatar, “Türkiye Cumhuriyeti büyük bir ülke. Önemli olan aramızdaki bu bağların daha da pekişmesidir. Eskişehir, üniversiteleri ve kültürüyle gelişmekte olan bir il olarak bölge halkına büyük hizmetler vermektedir. Karşılıklı olarak sürdürülen çalışmalar devam etmelidir bu, ülkemizin zenginliğidir. Kurum ve kuruluşlarla yapılan iş birliği, devletimizin zeminini güçlendirmektedir” diyerek kendisine yapılan ziyaretten dolayı Başkan Ataç’a teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2022, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30