Küçük esnafa sahip çıkılmalı

ESMİAD Başkanı Şamil Seyhan, "Zor günler geçiren esnafımıza bir ay değil her ay yanlarında olduğumuzu göstermemiz gerektiğini hatırlatıyoruz. Biz ESMİAD ailesi olarak küçük esnaftan alışveriş yapmaya devam edeceğiz."

Küçük esnafa sahip çıkılmalı
banner115

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD) Başkanı Şamil Seyhan'ın yazılı açıklaması şu şekilde;

"Mayıs ayı ile beraber sert tedbirler de maalesef geldi. Daha önceki basın açıklamalarımızda dikkatli olunması gerektiğini, dikkatsiz olursak esnafa zarar verebileceğimizi defalarca belirttik. ESMİAD olarak her zaman esnafımızı savunduk. Her daim yanlarında olduğumuzu da hissettirdik. Zamanında destek olunmayan bakkal, yerel market ve esnafımıza Ramazan ayı vesilesiyle destek olunduğunu, sosyal medyada boy boy fotoğraflarla görüyoruz.

Peki bir yılı aşkın süredir can çekişen ve büyük market zincirleriyle mücadele veren bakkal, yerel market ve esnafımız hiç mi akıllara gelmedi? Ya da bu tam kapama Ramazan ayında olmasaydı yine aynı paylaşımları görebilecek miydik?

Zor günler geçiren esnafımıza bir ay değil her ay yanlarında olduğumuzu göstermemiz gerektiğini hatırlatıyoruz. Biz ESMİAD ailesi olarak küçük esnaftan alışveriş yapmaya devam edeceğimizin altını tekrar tekrar çiziyor, sağlıkı günlerin de biran evvel geri gelmesini diliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30