Kurt, genel seçim öncesi kırsal mahalleleri ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi’den başlattığı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarını, kırsal mahalleler ile sürdürüyor.

Kurt, genel seçim öncesi kırsal mahalleleri ziyaret etti
banner115

 ‘Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı Kırsal Mahalle Çalışmasına’ katılan Başkan Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile birlikte Karapazar, Kuyucak, Musalar, Karamustafaoğlu, Ayvacık, Kayacık ve Avdan mahallelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarına Seyitgazi’den başlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çalışmalarını CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı Kırsal Mahalle Çalışması ile sürdürüyor. Başkan Kurt, Karapazar, Kuyucak, Musalar, Karamustafaoğlu,  Ayvacık, Kayacık ve Avdan mahallelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, ilçe yöneticileri, parti üyeleri ve Odunpazarı Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyelerinin de yer aldığı Kırsal Mahalle Çalışmasında, Başkan Kurt ve Çınar mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 

Başkan Kurt ve Çınar gittikleri her mahallede büyük bir ilgi ile karşılandı. Muhtarların ve mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı. Sorulan sorulara cevap verdi. Başkan Kurt, kendisine iletilen talepleri de ilgililere yönlendireceğini belirtti. Kırsal mahallelerde de vatandaşlar, ekonomik krizden ve hayat pahalılığından şikayetçi oldu. Tarım ve hayvancılığın yok edildiğini söyleyen mahalle sakinleri, bu nedenle de kırsal mahallelerin boşaldığını, Eskişehir Merkezi’ne göç edildiğini söyledi.  

Merkezde de kırsal mahallelerde de herkesin sorununun ortak olduğunu kaydeden Başkan Kurt, “Kiminle konuşsak, kime derdin ne diye sorsak cevap aynı. Herkes parasızlıktan ve hayat pahalılığından şikâyetçi. Türkiye yönetilemiyor. Ekonomide olduğu gibi tarım ve hayvancılığı da yönetemediler. Verimli topraklara sahip tarım ülkesi olan Türkiye’yi dışa bağımlı hale getirdiler. Tarımı ve hayvancılığı bitirdiler. Köyler boşaldı, çiftçimiz, köylümüz kente göç etmek zorunda bırakıldı. Bu böyle gitmez. Hemşehrilerimiz, bunun cevabını sandıkta vermeli. Bu hükümet değişmeli” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30