Kurtuluşun izinde Eskişehir turu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Sen Anlat Eskişehir’ yürüyüş turu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.  

Kurtuluşun izinde Eskişehir turu
banner127

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde Büyükşehir Belediyesi birbirinden özel çok sayıda etkinlik düzenledi.

Kutlamalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Turist Rehberleri Derneği (ESRED) iş birliğiyle “Sen Anlat Eskişehir Yürüyüş Turu” gerçekleştirildi. Eskişehir’in tarihi, kültürü ve mimarlık tarihi ile Eskişehir projeleri olmak üzere birçok konuda bilgilerin aktarıldığı tur, Ulus Anıtı’ndan başlayarak Kurtuluş Müzesi’nde tamamlandı.

Etkinlik hakkında bilgi veren yetkililer, “Ulus Anıtı’ndan başladığımız etkinlikte şehrimizin kültürel, sanayi mirasının hikâyelerini, anılarını anlatımlarla gerçekleştirdik. 2 Eylül Eskişehir’imizin kurtuluşunun 101.yılında, Büyükşehir Belediyemizin Kurtuluş Müzesi’ne yaptığımız ziyaret ile günün anlam ve önemini bir kez daha hatırladık. Tüm katılımcılara gönülden teşekkür ederiz.” dediler.

Anlamlı etkinlik günün anısına çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30