Lima Granit Eskişehirlilere kapısını açtı!

Lima Granit, Eskişehir'e hizmet için düğmeye bastı. Değişik bölümlerde yaklaşık bin kişi istihdam edecek olan 66 ülkeye ihracatı planlayan Lima Granit tüm Eskişehirlilerle çalışmak için kapılarını açtı ve başvuruları almaya başladı.

Lima Granit Eskişehirlilere kapısını açtı!

Paketleme bölümü, elektrik teknisyeni, mekanik bakım teknisyeni ve seramik üretim işçisi alımı yapan Lima Granit, personel alımı için çağrıda bulundu. 75. Yıl Mahallesi Küçük Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde'de yer alan ve 3 vardiya olarak çalışma koşulu sağlayan Lima Granit'e başvurmak isteyenler, aşağıda bilgileri verilen pozisyonlar için belirtilen adrese başvuruda bulunabilecekler.

75. Yıl Mahallesi Küçük Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde Toprak Blok No:7/9 Odunpazarı-Eskişehir'de hizmet veren Lima Granit'e paketleme bölümü, elektrik teknisyeni, mekanik bakım teknisyeni ve seramik üretim işçisi pozisyonunda başvuruda bulunmak isteyenlerin müracaatlarını, yukarıda belirtilen fabrika adresine gelerek şahsen İnsan Kaynakları departmanına yapması gerekiyor. 

 Asgari ücret üzeri maaş + servis + SGK imkanı sunan firmanın ayrıca Bilecik'in Söğüt ilçesine servis sağlayacağı ve Cem Evi – Dokuma – Tepebaşı – Çamlıca - Batıkent – Emek Mahallesi – Bağlar – Esenli – Sultandere servis güzergahı bulunduğu bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 21:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiğdem gürbüz
Çiğdem gürbüz - 10 ay Önce

Güzel

Sultan
Sultan - 6 ay Önce

Karatek

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30