Mezarlıklarda bayram temizliği yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’nda Asri Mezarlık başta olmak üzere kent genelinde sorumluluk alanında bulunan mezarlıklarda yakınlarını ziyaret edecek vatandaşların sorun yaşamaması adına çalışmalarını son güne kadar sürdürdü.

Mezarlıklarda bayram temizliği yapıldı
banner115

Ekipler bir yandan yabani ot ve genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da arife günü mezarlıklarda dağıtılacak çiçekler için hazırlık yaptı.

Dini bayramlar öncesi mezarlıklarda gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşlardan tam not alan Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hem kent merkezinde hem de kırsalda mezarlık bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdü. Sorumluğunda bulunan 600’e yakın mezarlıkta çalışmalarına devam eden ekipler, son olarak Odunpazarı mezarlığında hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Arife günü ve bayram boyunca Asri Mezarlığa ek seferler konulduğunu ve mezarlık için düzenlenen ring hatlarının vatandaşlara ücretsiz olacağını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, arife günü kent merkezinde Asri Mezarlık, Esentepe mezarlığı, Zincirlikuyu Mezarlığı, Odunpazarı Mezarlığı girişlerinde sabah 8.30’da, kırsal ilçelerde ise ikindi namazı sonrasında yakınlarının kabirlerine ekebilmeleri için çiçek dağıtılacağını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30