Nabi Avcı, İstanbul'da Erdoğan ile görüştü

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı İstanbul’da Çengelköy’deki Vahdettin Köşkü yerleşkesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi.

Nabi Avcı, İstanbul'da Erdoğan ile görüştü
banner115

Kabulde Nabi Avcı, Sayın Cumhurbaşkanı’na özellikle Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanına yapılan yurtdışı uçuşlarda yaşanan sorunlar ile Eskişehir’deki bazı ilçe yolları ile ilgili olarak Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Emine Nur Günay, Metin Nurullah Sazak, Ak Parti MKYK üyesi Burhan Sakallı, Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Eskişehir Belediye Meclis Başkan Vekili Murat Özcan’la birlikte Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’na yaptıkları ziyarete ilişkin bilgi verdi ve toplantıdan sonra ortaya çıkan bazı bürokratik sorunları ayrıntılarıyla arz etti. 

Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu telefonla arayarak Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanındaki uçuşların eskiden olduğu gibi herhangi bir kısıtlamaya tabi tutulmaksızın devam ettirilmesi ve başta Sarıcakaya, Alpu ve Kırka yolları olmak üzere Eskişehir ilçe yollarının da bir an önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Avcı görüşmeden sonra Sayın Cumhurbaşkanına Eskişehirliler adına teşekkürlerini arz etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2022, 03:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30