O odanın ismi değişti

Eskişehir Umum Lokanta ve Gazinocular Esnaf odasının adı değişti... Odanın resmi ismi Eskişehir Lokantıcılar ve Kasaplar Odası olarak güncellendi.

O odanın ismi değişti
banner115

Eskişehir Umum Lokanta ve Gazinocular Esnaf odası 26. Olağan Genel Kurulu üyelerin büyük çoğunluğun katılımıyla Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekliştirildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Sayit Karabağlı, Bursa Mustafa Kemalpaşa Lokantacılar Oda Başkanı Erol Aslan , Balıkesir Edremit Lokantacılar Oda Başkanı Aykut Dürüst, Düzce Lokantacılar Oda Başkanı Atilla Şişman, Emlakcılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Kalkan, EMKO Başkanı Ahmet Yıldız , Yunus Emre Esnaf Kefalet KOOP. Başkanı Refik Pehlivan , Sağlık-Sen Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve Eskişehir mevcut , STK ve siyasi parti temsilcileri, mevcut yerel yönetim temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruş ve İstiklal Marşının ardından üyelerin çoğunun oyu ile odanın mevcut ünvanınıda  değişikliğe gidildi. Yeni ünvan olan Eskişehir Lokantıcılar ve Kasaplar Odası’nı şehrimize kazandırmış olup başkanlığa Bahar Bilen yeniden getirildi.

Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Bahar Bilen’in Yönetim Kurulunde Emin Sarper, Mesut Akkoca, Murat Gürsengil, Sedat Ortatuna,Halil Birsen ve Yasin Ata getirildi. 

Denetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; 
Ersin Duru, Hasan Ali Aybar, Aydın Kar

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2022, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30