Odunpazarı'nda kadınlara seminer düzenlendi

Odunpazarı Belediyesi, iklim değişikliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için halk merkezlerinde kadınlara yönelik seminerler düzenliyor. İklim değişikliğinin dünyaya olan etkisinin anlatıldığı seminerlerde, çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak için neler yapılabileceği tartışılıyor.

Odunpazarı'nda kadınlara seminer düzenlendi

 Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, iklim değişikliğine dikkat çekmek için halk merkezlerinde seminerler gerçekleştiriyor. Bugüne kadar Emek Halk Merkezi, Gökmeydan Halk Merkezi, Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezi, Prof. Dr. Türkan Saylan Halk Merkezi ve Büyükdere Halk Merkezinde düzenlenen seminerlere, çok sayıda kadın katıldı. Küresel Isınma ve İklim Değişikliği konulu eğitim seminerleri ile iklim değişikliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amaçlanıyor.
 İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Derya Yurtaydın Özkar tarafından verilen eğitim seminerlerinde, iklim değişikliğinin dünyaya olan etkisi anlatıldı. Kuraklık, orman yangınları, şiddetli ve düzensiz yağışlar, gıda krizi ve sellere dikkat çeken yetkililer, çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak için neler yapılabileceği konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
 Eğitimlere katılan kadınlar, iklim değişikliğinin nedenlerini öğrendiklerini söyledi. Son dönemlerde ülkemizde de etkili olan orman yangınları ve sellerin nedeni hakkında bilgi sahibi olduklarını kaydeden kadınlar, kendilerine sunulan faydalı eğitimler için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Odunpazarı Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30