Öğrencilere yemek desteği başlıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin, üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti, yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte yeniden 2 Ekim Pazartesi günü öğrenciler ile buluşuyor.

Öğrencilere yemek desteği başlıyor
banner127

 Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti başlıyor.

 “Gel beraber olsun” sloganı ile hafta içi her gün Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde üniversite öğrencilerine sunulan akşam yemeği hizmeti yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte 2 Ekim Pazartesi günü yeniden başlıyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesini ibraz ederek hizmete sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

 Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından titizlik ile pişirilen yemekler, öğrencilere akşam 18.00-20.00 saatleri arasında ikram edilecek. 

 Öte yandan 19 Mayıs Gençlik Merkezi önünde, sabah okula giden üniversite öğrencileri için ücretsiz çorba ikramı da yine 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Çorba ikramı ise 08.30-10.30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30