Öğretmenlik insan yetiştirme sanatıdır

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Öğretmenlik insan yetiştirme sanatıdır
banner115

Candemir yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Öğretmenlik dünyada en fazla sorumluluk gerektiren, en ağır; fakat bununla birlikte en kutsal meslektir. Öğretmenlik meslekler içerisinde bir meslek değildir. Öğretmenlik bir insan yetiştirme sanatıdır. Anneden sonra insanın ilk ilham ve öğrenme kaynağıdır. Bu saygın mesleğin, bu sanatın temelinde sevgi vardır.

Öğretme ve kavratma becerisi, sevgiyle birleştiğinde, öğretmen işinde mükemmel bir sonuca ulaşır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk; ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır.’ sözüyle bu gerçeği en güzel şekilde ifade etmiştir.

Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuklarımızın; Ülkemize, millî kültür ve tarihimize bağlı ve evrensel değerlere açık kişiler olarak yetişmeleri için, Eskişehir’de ve ülkemizin her yerinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize minnettarız.

Bu vesileyle; Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Görevleri başında Şehit düşen Aybüke Yalçın’ın, Necmettin Yılmaz’ın ve ömrünü bu kutsal mesleğe aday tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 04:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30