Orhangazi Mahallesine yeni park!

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı, çağdaş ve daha yeşil bir Odunpazarı için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talep ve beklentilerini de dikkate alan Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; bu doğrultu da park, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyor.

Orhangazi Mahallesine yeni park!

Çalışmalar kapsamında Vişnelik Mahallesi TEE Parkı ve Göztepe Mahallesi Bademlik Parkı’nı tamamen yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi’nde yer alan Memiş Dede Parkı, Vişnelik Mahallesi Şehit Tuncer Soner Dağ Parkı ve Kurtuluş Mahallesi Şehit Şükrü Mutluoğlu Parkı başta olmak üzere birçok mahallede ıslah çalışmalarına devam ediyor. 

75. YIL MAHALLESİ’NDE 73 BİN 475 m² AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

Bir taraftan ağaçlandırma çalışmalarını da sürdüren ekipler, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, 75. Yıl Mahallesi’nde toplamda 73 bin 475 m² ağaçlandırma çalışması yaptı. 

ORHANGAZİ MAHALLESİNE YENİ PARK
Ekipler, yeni park yapımına da devam ediyor. Ekipler son olarak, Orhangazi Mahallesi Akarçay Sokağa yeni bir park yaptı. Yeni parkta çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları, kentsel mobilyalar ve fitness alanı bulunuyor. 75. Yıl Mahallesi Ümit Yaşar Oğuzcan Sokağa da yeni bir park yapmak için kolları sıvayan ekipler, bu parkın çalışmalarını yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyor. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK 
Konu ile ilgili açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde vatandaşların talep ve beklentileri doğrultusunda; park, yeşil alan, ağaçlandırma alanları, spor ve çocuk oyun alanı çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Ekipler, bu çalışmalar ile sağlıklı, çağdaş ve daha yeşil bir Odunpazarı oluşturmayı hedeflendiklerinin altını çizdi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30