Para olsa geri alıp kamulaştıracağım

Yılmaz Büyükerşen: “İsmar arazisini Eskişehir Büyükşehir Belediyesine gelir sağlamak amacıyla sattık. Alan kişiler hemen inşaata başlayacaktı. Orayı aldılar ama hiçbir şey yapmayıp orayı boş boş bekletiyorlar. Beni de çok kızdırıyorlar.”

Para olsa geri alıp kamulaştıracağım

Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinin yanında bulunan eski İSMAR’ın yeri ile ilgili gündem oluşmuştu. Eskişehirspor taraftarları da o arazinin Eskişehirspor’a tahsis edilmesi gerektiğini ifade eden paylaşımlarda bulunmuşlardı. Yılmaz Büyükerşen o arazinin satıldığını ve artık belediyeye ait olmadığını duyurdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen konu ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı;

“İsmar arazisini Eskişehir Büyükşehir Belediyesine gelir sağlamak amacıyla sattık. Alan kişiler hemen inşaata başlayacaktı. Orayı aldılar ama hiçbir şey yapmayıp orayı boş boş bekletiyorlar. Beni de çok kızdırıyorlar. Para olsa geri alıp kamulaştıracağım. Böyle bir ekonomik krizde orada inşaat yapmak da her babayiğitin harcı değildir. Kaldı ki o arazinin ön kısmında benzin istasyonu da var. Orası çevreyolunda yanından geçerken bir enkaz görüntüsü gibi duruyor. Satıldı artık yapacak bir şey yok. Ne yazık ki durum böyle.”

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2022, 01:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30