Paris'e Seyhan Kutu damgası!

Seyhan Kutu Ambalaj A.Ş. Eskişehir'i Paris'te Maison & Objet Uluslararası Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarında temsil ediyor.

Paris'e Seyhan Kutu damgası!
banner115

ESMİAD üyesi ve Eskişehir firması olan Seyhan Kutu Ambalaj A.Ş. “BOXBUTİK” Markası ile, Paris’in en prestijli fuarı olan Maison & Objet Uluslararası Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarına katılarak ülkemizi temsil ediyor. Seyhan Kutu oldukça olumlu geri dönüşler alırken, hazırladıkları stant oldukça yoğukça yoğun ilgi görüyor. 22 Ocak tarihine kadar açık kalacak stantta Seyhan Kutu Ambalaj A.Ş. Eskişehir'i gururla temsil etmeye devam edecek!

BOX BUTİK KİMDİR?
BOX BUTİK oluklu mukavva - ambalaj sektöründe edindiği 25 yıllık tecrübeyi, kendi bünyesindeki tasarım ekibi ile ve imalatın tüm aşamalarına sahip olan üretim merkezinde kullanarak, markaya ve kişiye özel çevre dostu, ekolojik ve el yapımı ürünler imal etmektedir.

2000 yılında kurulmuş olan BOX BUTİK markasına SEYHAN Kutu Ambalaj A.Ş. kardeş firma olarak destek vermektedir. Şu anda merkezi Eskişehir’de olan SEYHAN,1990 yılında Eskişehir’de faaliyete başlamıştır. Üretimini Eskişehir – Bozüyük Karayolu 13. km’de 5.000 m2 kapalı alan, 60.000 m2 açık alanda bulunan fabrikada gerçekleştirmektedir.

ÇEVRE DOSTU... GERİ DÖNÜŞÜMLÜ MALZEME

Ürünlerde kullanılan geri dönüşümlü malzeme ile Türkiye’nin ilk ve tek oluklu mukavva dekoratif ürün tasarım ve imalatçısı olan BOX BUTİK, Çevre bilinci konusunda topluma ve doğaya karşı sorumlulukların artması ve gelişmesi için çevre dostu ürünler tasarlayarak herkese sevdirebilmek öncelikleri arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30