Respect Projesi'nin ortakları Eskişehir'de

Eskişehir Anadolu Lisesi’nin İtalya ve İspanya’dan ortaklık kurduğu “Respect (Reuse, Sustain, Protect)” projesi kapsamında öğrenciler, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin çevreci projesi Entegre Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisini ziyaret ettiler.

Respect Projesi'nin ortakları Eskişehir'de
banner127

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çevreci tesisleri ile doğaya saygılı ve doğayla barışık çalışmalarına devam ederken ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

 Eskişehir Anadolu Lisesi’nin 2023-2024 eğitim öğretim yılında yürüteceği ve İtalya Mestre’den IISS G. Bruno – R. Franchetti ve İspanyaAlgeciras’danColegio la Inmaculada ile ortaklık kurduğu "Respect (Reuse, Sustaın, Protect)" projesi Avrupa Birliği tarafından kabul edildi.

 Projenin İtalyan ortağı IISS G. Bruno – R. Franchetti ile Eskişehir Anadolu Lisesi, “Sürdürülebilir Enerji” teması kapsamında Eskişehir’de bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini arttırmak amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Entegre Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisini ziyaret eden öğrenciler, daha sonra Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı’nın bünyesinde işletilen Güneş Enerjisi Santraline (GES) geçerek bu alandaki iyi uygulamaları yerinde görerek yetkililerden bilgi aldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30