Serkan Zengin'den depremzedeler için örnek çağrı

Eskişehirli eğitimci iş insanı Serkan Zengin, yaşanılan üzücü deprem sonrası afetzedelere destek ve yardımlarını sürdürüyor. 

Serkan Zengin'den depremzedeler için örnek çağrı
banner127

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Başkanı ve Çağfen Koleji, Ataçağ Koleji ve Anaçağ Anaokullarında Kurucu Temsilciliği görevini yürüten eğitimci Serkan Zengin, depremin ilk gününden itibaren afetzedelere yardım çalışmalarını sürdürdü. Zengin, deprem bölgesinden Eskişehir'e gelmek isteyen vatandaşların koordinasyonundan, onlar için gereken yardım malzemelerine kadar pek çok konuda büyük destek sağladı. Sosyal medya üzerinden de çağrılarda bulunarak, "Boş evleri salonundan, mutfağına, gıdasına kadar hazırlayıp oturacak hale getiriyoruz. Eviniz varsa ve deprem bölgesinden gelen bir aileye verecekseniz bana ulaşın" diyen Zengin, "Önce herkesi Eskişehir’e getirmek için çalıştık. Sonra konaklama yerlerini bulduk. Şimdide yaşayacakları yerleri en iyi hale getirmek için uğraşacağız. Ev eşyalarını yarın öğlen itibariyle toplamaya başlıyoruz. Her ailenin ihtiyacı planlı şekilde karşılanacak" ifadelerini kullandı. 
 Depremin ardından kente gelen herkesin 'hemşehri' olduğuna dikkat çeken Serkan Zengin, gerekli ihtiyaç malzemelerini şöyle sıraladı:  
"Ev eşyası ve gıda toplama merkezini açtık. Gıda ve su, deterjan, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri, beyaz eşya, mutfak malzemesi, nevresim, yorgan, yastık (yeni), kitap, kırtasiye ve oyuncak (Kıyafet almıyoruz)."
 Zengin, kente gelen depremzedeler için açılan ev eşyası ve gıda toplama merkezine yapılacak yardımlar için de kent halkına çağrıda bulundu. Ertuğrul Gazi Mahallesi, Damlalar Sokak No:28 Zeno İşhanı'nda yer alan ve büyük desteklerle açılan ev eşyası ve gıda toplama merkezi yardımda bulunmak isteyen vatandaşları bekliyor.   

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2023, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30