Sivrihisarspor yönetiminden İstanbul çıkarması

Akl Klinik Koordinatörü Hasan Akil, Sivrihisarspor yönetimini İsntabul’da misafir etti. Aynı zamanda Sivrihisarspor yönetiminde de olan Akil, Sivrihisarspor’a maddi manevi desteğe hazır olduğunu dile getirdi.

Sivrihisarspor yönetiminden İstanbul çıkarması

Kadınlar Voleybol 2. Liginde Eskişehir’i temsil eden Sivrihisarspor, şampiyonluğa adım adım yürürüyor. Ligde oynadığı 14 maçın tamamını kazanan temsilcimiz hedef playofflarda kupayı kazanmak. 20 bin nüfuslu Sivrihisar ilçesi bir voleybol takımı sayesinde kenetlenmeyi başardı. Bu kenetlenmede  de en büyük pay oyuncular ve yönetime ait. Sivrihisarspor yönetimi de kendilerine destek olan firma ve kişilere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Son olarak Akl Klinik Koordinatörü Hasan Akil’in misafiri olan Sivrihisarspor yönetimi oluşan birlik ve beraberlik havasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Pandemi önlemleri doğrultusunda İstanbul’da gerçekleşen ziyarette Hasan Akil, Sivrihisarspor yönetiminin içerisinde dile getirirken, kulübü için her zaman maddi manevi desteğe hazır olduğunu dile getirdi.

Sivrihisarspor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir de, Hasan Akil’e teşekkürlerini iletti destekleri için kendisine minnettar olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30