Son karar Burhan Sakallı

Yarın AK Parti grup toplantısında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanacak ismin kim olduğu netleşti, o isim toplantıya davet edildi...

Son karar Burhan Sakallı
banner127

AK PARTİ'NİN ESKİŞEHİR ADAYI OLARAK BURHAN SAKALLI AÇIKLANIYOR
 Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın AK Parti  grup toplantısında aralarında Eskişehir’in de bulunduğu  20 ilin adayını  açıklanacak. Grup toplantısına davet edilen Odunpazarı Belediyesi eski başkanlarından Burhan Sakallı’nın isminin açıklanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

ANKARA’DAN DAVET!
Odunpazarı Belediyesi eski  Başkanı Burhan Sakallı, bugün yapılacak olan AK Parti grup toplantısına davet edildi. Son dakika bir değişiklik olmazsa Sakallı bugün Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, açıklanacak. Grup toplantısında katılmak için Eskişehir’den Ankara’ya kalabalık bir heyet gidiyor.

KONVOYLA KARŞILANACAK!
Grup toplantısında AK Parti milletvekilleri Eskişehir milletvekilleri Harun Karacan, Nabi Avcı, Emine Nur Günay’ın yanı sıra Ak Parti il yönetimi, Kadın ve Gençlik kollarının temsilcileri de yer alacak. Partililer ve sevenleri de Sakallı’yı karşılamak için hazırlıkları tamamladı. Eskişehir girişinde karşılanacak olan Sakallı için araç konvoyu düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30