Tehlike yaratan yol onarıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, son olarak sürücüler için kaza tehlikesi yaratan Mihalgazi’ye bağlı Sakarıılıca Mahallesi girişinde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Tehlike yaratan yol onarıldı

Muhtarlardan gelen talepleri ivedilikle değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, Sakarıılıca Mahalle Muhtarı Ali Ak’ın talebiyle Mihalgazi’de kaza tehlikesi yaratan yolda çalışmalara başladı. Görüş mesafesinin kapalı olması nedeniyle tüm sürücülerin yolda zorlandığını ifade eden Muhtar Ali Ak “Büyükşehir Belediyemize verdiğimiz dilekçe sonucunda yapılan tespitlerin ardından ekipler hızla çalışmalara başladı. Yolun dar olması nedeniyle tepe noktasında iki aracın karşı karşıya gelmesiyle sürekli kaza tehlikesi yaşanan bu yolda yapılan genişletme ile artık 2 araç rahatlıkla sorunsuz bir şekilde yoluna devam edebilecek. Ben hızla talebimize dönüş yapan ve bu riski ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi. 

Kırsal mahalle yollarında yağış olmayan günlerde bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, meteoroloji tahminlerinin de sürekli olarak kontrol edildiğini ve Cuma günü beklenen kar yağışına karşı da ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu ifade ettiler.  
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30