Tepebaşı'ndan diyetisyen hizmeti

Tepebaşı Belediyesi vatandaşların sağlığını korumak ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla, Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ndeki spor kurslarından yararlanan vatandaşlar için ücretsiz diyetisyen hizmeti de sunuyor.

Tepebaşı'ndan diyetisyen hizmeti
banner127

 Obeziteyle ve buna bağlı oluşabilecek kronik hastalıklarla mücadele etmeyi ve vatandaşların sağlıklı beslenmelerini sağlamayı amaçlayan Tepebaşı Belediyesi, ücretsiz diyetisyen hizmeti sunmaya başladı. Tepebaşı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ndeki kurslarına katılan vatandaşların yararlanabildiği hizmet kapsamında, Diyetisyen İpek Bilal kilo vermek ya da kilo almak isteyen vatandaşlara, bunu sağlıklı bir şekilde başarabilmeleri için destek oluyor. Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ndeki kurslar ile birlikte diyetisyen hizmetinden yararlanan vatandaşlar da memnuniyetini belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz diyetisyen hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 0 (530) 158 34 28 numaraları telefondan Spor İşleri Müdürlüğü’ne ulaşabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30