Trafolar artık rengarenk!

Odunpazarı Belediyesi sanatı sokağa taşımaya devam ediyor. Odunpazarı Bölgesi’nin birçok noktasında yer alan elektrik trafolarını sanatla buluşturan Odunpazarı Belediyesi, trafolara renk renk birbirinden farklı ve eşsiz resimler çiziyor.

Trafolar artık rengarenk!
banner115

Son olarak Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri ile dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan gönüllü öğrenci organizasyonu AIESEC, Cunudiye Mahallesi’nde bulunan bir elektrik trafosunu boyadı. Gençlik Merkezlerinden ve AIESEC öğrencilerinin katıldığı trafo boyama etkinliğinde, gençler trafoya çeşitli figürler çizdi. Renkli görüntülere sahne olan boyama etkinliğinde gençlik merkezleri ve AIESEC öğrencileri keyifli vakitler geçirdi. Öğrenciler etkinlikte dans gösterisi de yaptılar. 


Odunpazarı Belediyesi ve AISEC Eskişehir Şubesi işbirliği ile 20 Temmuz Cumartesi Günü (yarın) Adalar’da Ülkeler Panayırı düzenleyecek. Yaklaşık 30 ülkeden öğrencinin kendi ülkesini ve geleneklerini tanıtacağı Ülkeler Panayırı 11.00’de başlayacak. 
 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30