Tüccarın kredi sorunu çözüme kavuşmuyor

ETO Başkan Yardımcısı Özgür Alp, Eylül ayı meclis olağan toplantısında odamızın çalışmaları hakkında bilgi vererek, tüccarın kredi sorunun devam ettiğinin altını çizdi.

Tüccarın kredi sorunu çözüme kavuşmuyor
banner127

 Eskişehir Ticaret Odası’nın (ETO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Mustafa Çekiç Meclis Salonu’nda, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.26 Eylül Salı günü gerçekleştirilen toplantıda konuşan ETO Başkan Yardımcısı Özgür Alp, Eylül ayının fuarlarla, etkinliklerle yoğun bir takvim ve tempo içinde geçtiğini söyledi. ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde tarım ve raylı sistemler fuarlarının düzenlendiğini belirten Alp, Eylül ayının Endüstri Fuarı’yla tamamlanacağını kaydetti. ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarların her geçen yıl daha çok ilgi gösterildiğini belirten Alp, Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı düzenlenecek olan B2B İkili İş Görüşmeleri’yle de KOBİ’lerin savunma sanayinin ve endüstrinin dev firmalarıyla buluşacağını dile getirdi.

Yeni stratejik hedef EFKM’yi Anadolu’nun en etkin iş ve kültür merkezi yapabilmek

 ETO’nun önümüzdeki dönem stratejik hedeflerinden de bahseden ve EFKM’deki kültür sanat ve fuar etkinliklerinin artarak devam ettiğinin altını çizen Alp, odanın önümüzdeki dönem önceliğinin yeni hizmet binasını tamamlayarak, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ni (EFKM) 7 gün 24 saat yaşayan, Anadolu’nun ve hatta ülkenin en etkin iş ve kültür sanat merkezi haline getirmek olduğunu ifade etti. Bu stratejik hedef doğrultusunda çalışmaların başladığını belirten ETO Başkan Yardımcısı Özgür Alp, EFKM’de yeni yaşam alanları, kafe ve restoranların da faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Sürdürülebilir bir ekonomi için tüccara düşük faizli kredi sağlanmalı

 Ülke ve Eskişehir ekonomisine de değinen ETO Başkan Yardımcısı Özgür Alp, tüccarın, sanayicinin, esnafın kredi ihtiyacının devam ettiğinin altını çizdi. Sürdürebilir bir ekonomi için uygun koşullarda krediye ulaşmanın önemine dikkat çeken Alp, tüccara düşük faizli kredi sağlanması gerektiğini dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30