Tüm Türkiye’yi Eskişehir’i görmeye davet etti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yaz dönemi öncesi tüm Türkiye’yi Eskişehir’i görmeye davet etti.

Tüm Türkiye’yi Eskişehir’i görmeye davet etti
banner115

Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği şehircilik projeleri ile Eskişehir, Türkiye turizminde adından söz ettiren bir şehir haline geldi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ardı ardına hizmete açılan parklar ile müzeler yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Eskişehir’deki kültür sanat faaliyetleri, festivaller ve tematik parklara ilgi gösteren turistlerin Eskişehir’e olan ilgisi yaz sezonu öncesi büyük artış gösteriyor.

Bu arada Başkan Yılmaz Büyükerşen de, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda Eskişehir’i gezmeye gelen ziyaretçilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Burada geçen diyalog sonrası çocuklar, Başkan Büyükerşen ile hatıra fotoğrafı çektirme yarışına girerken, Büyükerşen de tüm ülkeye bir çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından çağrıyı duyuran Başkan Büyükerşen, “Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkımızda Türkiye’nin dört bir yanından şehrimizi gezmeye gelen ziyaretçilerimizle karşılaştık, sohbet ettik. Havalar ısınıyor, Eskişehir’in tam vakti. Tüm yurttaşlarımızı şehir görmeye davet ediyorum. Parklarımız, müzelerimiz sizleri bekliyor” dedi.

Paylaşımın altına çok sayıda beğeni ve yorum gelirken, turizm konusunda yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Başkan Büyükerşen’e vatandaşlardan teşekkür yağdı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2022, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30