Türbede üç çocuğa cinsel istismar

Elazığ’da 40 yaşında uzun sakalları olan bir şahıs Çarşamba Baba Türbesinde çok sayıda çocuğa cinsel istismarda bulundu. 30 Aralık 2021 tarihinde yakalanan şahıs 75 yıl hapis istemi ile yargılanıyor.

Türbede üç çocuğa cinsel istismar
banner115

İddiaların sahibi gazeteci İsmail Saymaz. İddialara göre Elazığ’da bir türbede küçük coçuklara cinsel istismar uygulandı. 

İsmail Saymaz köşe yazısına taşıdığı konuda şu iddialarda bulundu;

10 yaşındaki B. adlı kız çocuğu, aynı yaştaki Y. adlı dayısıyla sokakta oynarken, yanlarına uzun sakallı M.K. geldi. 40 yaşındaki M.K.i çocuklara "Çarşamba Baba Türbesi'nin kapısını açamıyorum" dedi.

Birlikte türbeye gidip kapıyı açtılar. M.K., "İçeride oynayalım mı?" diye sordu. Sözde oyun bahanesiyle çocukları elle istismar etti. 

Bir başka gün Y. ile arkadaşı C.'yi dondurma ile kandırarak, türbeye çağırdı. Türbede çocuklara Kuran okutup bilmeyenin kalçasına dokundu ve tişörtünü çıkardı. Cinsel organını sokmak istedi. Çocuk reddedince

istismardan vazgeçti. Türbeden ayrılırken, "Hiç kimseye bir şey demeyin" dedi. 

M.K., sonraki gün B. adlı kız çocuğunu takip etti. B, panik halde eve koşarken, M.K kafasını okşayarak sakinleştirmeye çalıştı.

M.K., 30 Aralık 2021'de evinde yakalandı. M.K. hakkında B. ve C.'ye karşı ikişer kez, Y.'ye karşı zincirleme cinsel istismardan 75 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yazının tamamını için burayı tıklayabilirsiniz...
 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2022, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30