Turizm öğrencilerine kalkınma amaçları anlatıldı

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi Atık Yönetimi Kulübü’nden öğrencilere, İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları hakkında seminer verildi.

Turizm öğrencilerine kalkınma amaçları anlatıldı
banner127

 Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, ESOGÜ Turizm Fakültesi Atık Yönetimi Kulübü’nün daveti üzerine 100 öğrenciye seminer verildi. Seminerde öğrencilere, sürdürülebilir kalkınma amaçlarıyla ilgili genel bilgi verildikten sonra, atölyeyi interaktif bir şekilde devam ettirmek için her bir amaç hakkında karşılıklı bilgi alışverişleri yapıldı. Daha sonra Küresel Amaçların derinlemesine anlaşılması ve harekete geçilmesi amacıyla dünya sorunları tespit edilerek, sorunlara nasıl çözüm geliştirileceği konusunda öğrencilerin görüşleri alındı. Ayrıca seminerde, Tepebaşı Belediyesi’nin sürdürülebilirlik üzerine gerçekleştirdiği çalışmalar anlatıldı.

 Konuyla ilgili destekleyici görsellerin kullanıldığı seminerde, katılımcı öğrencilerin soruları da yanıtlandı. Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 / 3351 - 3353 numaralı telefonlardan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü yetkililerine ulaşabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30