TÜRSİD temsilcileri Eskişehir'de buluştu

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi (ESTRAM), Tüm Raylı Sistemler İşletmecileri Derneği (TÜRSİD) üyelerini Eskişehir’de buluşturdu.  

TÜRSİD temsilcileri Eskişehir'de buluştu
banner127

 Türkiye’de kent içi raylı sistem hizmeti veren tüm kurum ve işletmelerin temsilcileri Eskişehir’de bir araya geldiler.

 ESTRAM’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda kurumların işletme bazındaki mevcut durumları, yeni projeleri, farklı tecrübeleri yapılan konuşmalar ve sunumlar eşliğinde katılımcılarla paylaşıldı.

 Program dahilinde yaşanan sorunlar, çözüm uygulamaları ve bilgilendirmelerinde yapıldığı toplantı sonrasında Eskişehir’in hem mesleki hem de turistik mekanları tanıtıldı. TÜRSİD üyeleri ilk olarak ESTRAM Genel Müdürlüğü ve bakım onarım merkezi atölyesini ziyaret ettiler. Burada ESTRAM’ın çalışma sistemini inceleyen ve bilgi alan heyet daha sonra Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin tematik müzelerini gezdiler.

 TÜRSİD üyeleri düzenlenen toplantının çok verimli şekilde tamamlandığını, iki gün süren Eskişehir programının bilgi ve deneyim paylaşımı açısından çok kıymetli olduğunu ifade ederek başarılı ev sahipliği dolayısıyla ESTRAM’a teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30