Vicdansızlığın böylesi görülmedi!

Eskişehir'de babaannesinin velayetinde olan üç kardeşten birinin aç bırakılarak öldüğü, diğer iki çocuğun ise işkence görüp aç bırakıldığı için bakımsız halde bulundukları iddia edildi.

Vicdansızlığın böylesi görülmedi!

 Edinilen bilgiye göre Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yaşanılan olayda, anne ve babası cezaevinde oldukları için babaanne velayetinde bulunan M.T. (12) Y.T. (9) ve Elif Nur Tiftik'in (6) işkence görerek aç bırakıldıkları Müge Anlı'nın programında ortaya çıktı. Elif Nur Tİftik'in şüpheli ölümü ardından bir akrabalarının şüphe duyması üzerine eve gidildiğinde, M.T. ve Y.T.'nin yüz ve kafasında darp izlerine rastlanırken, aç bırakıldıkları gerekçesiyle çok zayıfladıkları ve bakımsız oldukları ortaya çıktı. Evin çatı katında tuvalet ihtiyacını giderme imkanı dahi olmadan günlerce aç bırakılan çocukların, devlet tarafından koruma altına alındığı öğrenildi. 
 Elif'in ölüm sebebi sorulduğunda babaanne Cihangül Kurumlu'nun, çocuğun 'mandalina yerken öldüğünü' savunduğu iddia edildi. 
 Öte yandan, şikayet üzerine çocukların amcası Sezer Tiftik ve halası Deniz Tiftik'in gözaltına alındığı, babaanne Cihangül Kurumlu'nun ise ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30