Yılbaşı katilleri cezaevine gönderildi

Eskişehir’de, yılbaşı gecesi işlenen cinayetin yanı sıra 6 aydır kayıp olarak aranan şahsı da öldürdükleri ortaya çıkan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yılbaşı katilleri cezaevine gönderildi
banner115

Yılbaşı gecesi saat 23.50 sıralarında Ertuğrulgazi Mahallesi Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) arkasında bulunan boş arazide iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, Göktuğ Tamer Kutlusak (36) hayatını kaybetti. Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarında bölgedeki iş yeri ve diğer güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye alındı. Olayın şüphelileri olduğu tespit edilen Görkem D. (23) ve Benan B. (55) Hoşnudiye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinde, 6 aydır kayıp olarak aranan Mehmet Yerebakan'ı da öldürdüklerini itiraf etti. Kırmızıtoprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi yakınlarındaki TCDD'ye ait ağaçlık arazide yaptıkları barakada yaşayan 2 şüpheli, cesedi de yakın bir alana gömdüklerini ifadelerinde belirtti. Bunun üzerine olay yerine giden ekipler, barakanın arkasında kepçe yardımıyla yaptıkları kazıda Mehmet Yerebakan'a ait cesedi toprağa gömülü vaziyette buldu.

Emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edilen Görkem D. (23) ve Benan B. (55), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30