Yol çalışmalarında gece mesaisi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, araç sürücülerinin yoğun olarak kullandığı caddelerde trafik akışının etkilenmemesi için yol çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştirerek tamamladı.

Yol çalışmalarında gece mesaisi
banner127

 Mevsim şartlarının ve hava sıcaklığının uygunluğu ile iş programı çerçevesinde sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent merkezi ve kırsalda yoğun mesaisini sürdürüyor.

 Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Kırım caddesi, Yılmaz Büyükerşen Bulvarının Sarpman sokak ile Seylap caddesi arasında kalan kısmı (Anadolu üniversitesine gidiş istikametinde olan bölümü), Hasan Polatkan caddesinin, Sivrihisar-1 Caddesi ile İsmail Gaspıralı caddesi arasında kalan kısmında (Operaya gidiş istikametinde olan bölümü) yol yapım bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

 Gündüz saatlerinde araç sürücülerinin yoğun kullandığı caddelerde trafik akışının etkilenmemesi için gece çalışması yapan ekipler asfalt yama çalışması gerçekleştirdiler. Çalışmaların gece saatlerinde tamamlanması ile sürücüler sabah saatlerinde ulaşımda sorun yaşamadılar. Yetkililer, kent merkezi ile kırsalda güvenli ve konforlu yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30