Zabıta ekiplerinden Ramazan denetimi

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayı öncesinde kontrol çalışmalarını sıklaştırdı. Ekipler, ekmek ve simit fırınlarının yanı sıra pasta-börek imal eden iş yerlerini denetleniyor.

Zabıta ekiplerinden Ramazan denetimi
banner115

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketmesi için denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Ekipler bu kapsamda ekmek ve simit fırını ile pasta-börek imal eden işyerini denetliyor. Ekipler denetim esnasında iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, ekmeklerin gramajı, kullanılan gıda maddelerinin sağlık açısından uygunluğu, ekmek, pide ve simit fiyatları, işyeri ve çalışanların genel hijyen yönünden uygunluğu gibi hususlarda kontrol çalışması gerçekleştiriyor. Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceği ve özellikle korsan pide imali ile seyyar satışına izin verilmeyeceğini belirtiliyor.

Yetkililer ayrıca vatandaşları ruhsatlı yerlerden alışveriş yapmaları konusunda uyarıda bulunurken; herhangi bir olumsuzluk durumunda ise 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattına başvurabileceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30