Zeytinyağı ve Sağlık konuşulacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ve Zeytin Dostu Derneği iş birliği ile düzenlenecek olan “Zeytinyağı ve Sağlık” paneli 11 Kasım Cumartesi saat 13.30’da Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleştirilecek.  

Zeytinyağı ve Sağlık konuşulacak
banner127

Eskişehir Büyükşehir Beleiyesi’nin farkındalık oluşturan bilgilendirici panel ve söyleşileri devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ve Zeytin Dostu Derneği iş birliği ile düzenlenecek olan “Zeytinyağı ve Sağlık” paneli alanında uzman isimleri Eskişehirliler ile buluşturacak.

11 Kasım Cumartesi 13.30’da Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleştirilecek panelin açılış konuşmasını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen yapacak.

Moderatörlüğünü Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mücahit Taha Özkaya’nın yapacağı panelde, Düzen Laboratuvarlar Grubu Kurucu ve Yöneticisi Laleli Zeytin ve Zeytinyağı İşletmesi Kurucusu Prof. Dr. Yahya R. Laleli, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyopatoloji ve Gıda Metabolizma Klinik Beslenme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuray Yazıhan, Fizyoloji Profesörü Fonksiyonel Tıp Uygulayıcısı "Sağlıklı Yaşıyoruz" Sosyal Sorumluluk Projesinin Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nazan Uysal Harzadın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cenap Yılmaz ve Hacettepe Üniversitesi Medikal Onkoloji Bölümünden Gül Kahraman konuşmacı olarak yer alacaklar.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, zeytinyağı ve sağlık ilişkisinin her yönüyle uzmanlar tarafından ele alınacağı, merak edilen sorulara yanıtların bulunacağı panele tüm Eskişehirlileri davet ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30