29 Ekim'e Eskişehirspor damgası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına bu sene Eskişehirspor damgasını vurdu. Kortej yürüyüşüyle başlayan kutlamalar Cumhuriyet Kupası turnuvasıyla sona erdi. Spor ve mutluluk dolu bu organizasyon oldukça beğeni aldı.

29 Ekim'e Eskişehirspor damgası
banner115

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından sabah saatlerinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kortej yürüyüşüne; Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyelerim ve çok sayıda sporcu da katılım gösterdiler. Eskişehir’de yer alan tüm takımlardan çok sayıda genç sporcunun yer aldığı kortej yürüyüşünde Cumhuriyet marşlarının yanı sıra Bando-ESES ile Eskişehirspor coşkusu da sokaklarda yerini aldı.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Odunpazarı Belediyesi ve Eldem Ticaret sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda ise Eskişehirspor'un yanı sıra Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Bursaspor, Ankaragücü ve Odunpazarı SK mücadele ettiler.

Karşılaşmaları Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, turnuva sponsoru İbrahim Eldem, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekipler, A takımı futbolcuları, çok sayıda taraftar ve bir çok çocuk takip ederek, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30