500-600 bin Euro bonservis bedeli ödenirse...

A Spor yorumcularından Serdar Kelleci Jesse Sekidika konusunda aldığı bilgileri paylaştı. A Spor ekranlarında Son Sayfa programında düşüncelerini paylaşan ünlü yorumcu Jesse'yi almak isteyen kulübün Eskişehirspor’a en az 500-600 bin Euro gibi bir bonservis bedeli ödemesi gerektiğini söyledi.

500-600 bin Euro bonservis bedeli ödenirse...
banner127

 Serdar Kelleci programda şu ifadeleri kullandı;

"Aldığım bilgilere göre Jesse’ye ilk olarak Galatasaray talip olmamış. Daha önce Jesse Sekidika’ya talip olan olan başka kulüpler de olmuş. Eylül ayında Fatih Terim Jesse’nin takip edilmesi konusunda scout ekiplerine bir talimat vermiş. Scout raporları da olumlu gelince Galatasaray harekete geçmiş. Ama Eskişehirsporlu yöneticiler şu ana kadar hiçbir kulübün kendilerine resmi bir teklifle gelmediğini, sadece menajerler aracılığı ile bir takım görüşmelerin olduğunu söylüyorlar. 
Oyuncu FIFA’ya alacaklarını temin edemediği gerekçesi ile başvurmuş ve bu serbest kalma hakkını da elde etmiş. Ama bu hakkı henüz kullanmamış. Öğrendiğim kadarıyla da ‘Eskişehirspor’a para kazandırmadan buradan ayrılmak istemiyorum’ diyormuş. 

Eskişehirspor’un Türk futbolunda büyük bir hatırı var diye düşünüyorum. Kulüp maddi anlamda zor günler geçiriyor. Jesse’yi almak isteyen kulübün Eskişehirspor’u da mutlu edecek bir miktar bonservis bedeli ödeyerek bu transferi bitirmesi gerekiyor. Eskişehirspor’un 3-4 milyon lira gibi bir miktara transfer yasağını kaldırabileceği konuşuluyor. Yani Eskişehirspor’a en az 500-600 bin Euro gibi bir bonservis bedeli ödenirse o zaman bu transfer olabilir. Eskişehirspor transfer yasağını kaldırır ve takviye yapabilirse ligde kalma umutları daha da yeşerebilir. Burada hepimiz Eskişehirspor’un Türk futbolunda boy göstermesini can-ı gönülden isteriz diye düşünüyorum. 

Son olarak da Jesse Sekidika için 600 bin Euro bonservis verilir mi, bence verilir. Ben oyuncunun oyun zekasının parlak olduğunu düşünüyorum. Eskişehirspor’da kapalı savunmalara hücum ederken çok fazla göremedik ama ben kapalı savunmalara karşı başarılı olabileceğini düşünüyorum. Jesse’yi alan kulüp gelecek adına iyi bir yatırım yapmış olur. Ben Jesse’nin Türkiye’de hangi takıma giderse gitsin başarılı olabileceğini düşünenlerdenim."
 
 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 19:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
2626
2626 - 4 yıl Önce

maraton üstü açın

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30