Açıklamalar havada kalmıyor

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Özgür Marankoz'un geçtiğimiz günlerde yaptığı, 'dosya kapatırken ceza yaptırımı olan olmayan, yerli veya yabancı gibi bir ayrım yapmıyoruz' açıklaması Özgük Çek dosyasının kapatılması ile somut bir örneğe dönüştü. Azaltılan borç 24 milyona yaklaştı.

Açıklamalar havada kalmıyor

Eskişehirspor yönetimi borç azaltmaya devam ediyor. Azaltılan borç miktarı 24 milyon liraya yaklaştı. Mehmet Şimşek ve ekibinin bu konudaki hamleleri oldukça takdir topluyor. Son olarak Özgür Çek ile helalleşen yöneticiler 700 bin lirayı bulan bir borçtan da kurtulmuş oldu. Gelen bilgilere göre 30 yaşındaki oyuncu alacağında önemli oranda indirim yaparak kendisine yapılan teklifi kabul etti.

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Özgür Marankoz da geçtiğimiz hafta içerisinde vermiş olduğu bir röportajda “Borç kapatırken elinde ceza yaptırımı olan-olmayan, yerli-yabancı gibi bir ayrım stratejimiz yok. Biz bu borçları ancak bize ciddi indirimler yapılması durumunda ödeyebiliriz. Şu ana kadar kapattığımız dosyalarla ilgili futbolcular, bize çok ciddi indirimler yaptılar, fedakarlıklarda bulundular. Biz de imkanlarımız çerçevesinde elimizden geleni yaptık.” açıklamasında bulunmuştu. Özgür Çek dosyasının kapatılması da bu açıklamanın en somut örneği olmuş oldu. 

Görüşmelerini büyük bir titizlikle yürüten Eskişehirspor yönetiminin şu an sadece Cristian Tanase ile pazarlık halinde olduğu biliniyor. Büyük bir özveri ile Eskişehirspor için mücadele eden yöneticiler bu dosyada da çözüme ulaşmak adına mücadele ediyorlar. Eskişehirspor’un halen 90’dan fazla alacaklıya 100 milyon lira civarı ‘futbol ailesi’ borcu bulunuyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30