Adana'da galip gelmek istiyoruz

Eskişehirspor’un başarılı oyuncuları Sunday Alimi ve Hamed Sholaja Adana Demirspor maçı öncesi konuştu. Nijeryalılar kazanmak için gittiklerini ifade ettiler.

Adana'da galip gelmek istiyoruz
banner127

Sunday Alimi, “Adana Demirspor bu ligin en kuvvetli takımlarından birisi. Herkes onların Süper Lig’e çıkacağını düşünüyor. Ama biz de hiç kolay bir rakip değiliz. Maça iyi hazırlandık. Ankara Keçiörengücü maçında gücümüzü gösterdik.Kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Çok daha az hata yapıyoruz. Takım oyunu oynuyoruz. Eksiklerimizi tamamladık. Adana deplasmanından mutlu dönmek istiyoruz. Sıkı bir şekilde hazırlandık. Taraftarımıza bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.”
 
Hamed Sholaja, “Rakibimiz konumu itibariyle mutlak kazanmak için sahaya çıkacak. Onların gücünü biliyoruz. Performans olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Adana Demirspor maçında da sahada herşeyimi vererek elimden geleni yapmaya çalışacağım. Takım halinde en iyi şekilde oynarsak istediğimiz sonucu alabiliriz. Geçmiş maçlara göre artık daha iyi futbol oynuyoruz. Maçlar seyircisiz olduğu için bizim açımızdan iç veya dış saha fark etmiyor. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İnşallah onlardan daha iyi mücadele ederek galip gelmek istiyoruz.”

(İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2020, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30