Altınordu mağlubiyet yüzü görmüyor!

Altınordu’nun son haftalarda bileği bükülmüyor. Bir ara küme düşmenin adayları arasında gösterilen İzmir temsilcisi yakaladığı çıkışla alt sıradaki takımlardan 6 puan uzaklaşmayı başardı.

Altınordu mağlubiyet yüzü görmüyor!
banner127

İzmir’in yetiştirdiği futbolcularla adından sıkça bahsettiren futbol kulübü Altınordu sezonun ilk bölümünde kötü bir performans sergilemiş ve bu sezon küme düşebilir yorumlarına maruz kalmıştı. Ancak Ege temsilcisi son 11 haftada tam 18 puan kazandı ve küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 6’ya yükseltmeyi başardı. 

Son 11 maçında sadece Ankara deplasmanında Keçiörengücü’ne 2-1 mağlup olan Altınordu son 7 haftada ise mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz haftasonu da Akhisarspor’u 2-0 gibi net bir skorla geçen İzmir temsilcisi Eskişehirspor deplasmanına moralli gelecek.

Ligde son 4 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Altınordu’nun çıkışının devam edip etmeyeceği, serinin sona erip ermeyeceği soruları Cumartesi günü oynanacak zorlu mücadelenin ardından cevabını bulacak.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30