banner118

Artık susmayacağız!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Başkan Vekili Mustafa Topkaya tesislerde bir basın toplantısı düzenledi.

Artık susmayacağız!
banner115

Osman Taş, “Bugüne kadar hep sustum. Susmamın da bir nedeni vardı. Herkes kafasına göre bir şeyler söylüyor. Hakkımızda yalan haberler çıkıyor. Çalışmadığımız söyleniyor. Bugüne kadar sustuk ama bundan sonra böyle olmayacak. Artık susmayacağız.

Eğer Eskişehirspor’un önünü kesen isim bensem hemen şimdi istifa etmeye hemen hazırım. Önümüze taş koyan bazı kimseler var. Onlara 24 saat süre veriyorum. Ya önümüzü kesmekten vazgeçin ya da bırakın çalışalım. Beni eski dosyaları açtırmak zorunda bırakmayın. Bugün kulübümüze 4 tane icra geldi. Eğer 8 yaşındaki küçük bir çocuğun parasına göz diktiyseniz yazıklar olsun. Biz kulübü kurtarmaya çalışıyoruz, siz ne yapıyorsunuz. 24 saat sonra da bu durum böyle devam ederse her gün bu basın toplantılarını düzenleyerek tek tek isimleri açıklayacağım.

Ben ciddi bir Eskişehirspor taraftarıyım. Biz bu kampanyaları dilenmek için değil, acil ödemesi olan borçları ödeyebilmek adına düzenledik. Biz sadece taraftarımıza güveniyorduk, yine onlarla baş başa kaldık. Buradan Konyaspor ve Adana Demirspor kulüplerine de teşekkür ediyorum. Bugün bir radyo kanalında 8 yaşında bir çocuk ben o parayı Eskişehirspor’u çok sevdiğim için bağışladım diyor. Biz biliyoruz ki Halil Efe gibi bu şehirde binlerce çocuk var. Biz onlar için de savaşıyoruz. Artık yeter, bir durun diyoruz. Futbolcularımızı da çok negatif etkiliyorsunuz. Onları da motive etmeye çalışıyoruz. Eskişehirspor’un küme düşmesini istiyorsanız açık açık söyleyin de bilelim. Biz de ona göre hareket edelim. 

2015 yılından kalma borçlarımız nedeniyle bugün kulübümüze gelen icralar var. Kulübe üç kuruş para girdi diye hemen icra mı gönderiyorsunuz. 8 yaşında bir çocuğun bağışladığı paraya mı göz diktiniz. Hiç biriniz zerre kadar Eskişehirsporlu değilsiniz. Dışarıda biz Eskişehirspor’u seviyoruz diye dolaşmayın.
Bugün bir gazetede okudum. Diyor ki forma satışlarından gelen parayı Esstore mu alıyor. Ben Eskişehirspor’un bu konudaki haklarını 5 yıllığına satın almış birisiyim. Ben değil 5 yıl 10 yıllık Esstore gelirlerini Eskişehirspor’a hibe etmeye hazırım. Gerçekten anlamıyorum. Biz bu kulübe Eskişehirspor sevdamız nedeniyle hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra tavrımız değişecek. Hukuk neyi gerektiriyorsa biz onu yapacağız" dedi.

Artık susmayacağız!

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30