Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim

Buğra Çağlıyan: "Eskişehirspor camiasının benden beklentisinin büyük olduğunu biliyorum. Ben sadece oynadığım futbola odaklanmaya çalışıyorum. Bu güveni boşa çıkarmamak adına elimden geleni yapmaya devam edeceğim."

Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim
banner127

Eskişehirspor’un genç yeteneklerinden Buğra Çağlıyan Eskişehirspor Gazetesine konuştu. Oynadığı ilk maçtan, kariyer hedeflerine kadar anlatan Buğra, ‘Şu anda da U17 Milli Takımının oyuncusuyum. Pandemi nedeniyle U17 kampları ve şampiyonaları ertelendi. Orada da forma giymeye devam etmek istiyorum” dedi.
 
AİLECE FUTBOLA İLGİMİZ VAR
Futbola 9 yaşında Eskişehir Şekerspor’da başladığını söyleyen Buğra Çağlıyan, “Murat Kola hocamız sayesinde 2015 yılında Eskişehirspor altyapısına katıldım. 6 yıldır da takımımız için mücadele ediyorum. Babam eskiden futbol oynamış. Beni futbola babam yönlendirdi. Ağabeylerim de futbol oynadılar ve oynuyorlar.” dedi.
 
ELİMDEN GELEN MÜCADELEYİ VERİYORUM
A Takıma ilk olarak Fuat Çapa zamanında yükseldiğini söyleyen genç oyuncu, “2019 yılının Ağustos ayında Konyaspor ile oynadığımız hazırlık maçında ilk maçıma çıktım. O maçta taraftarlar da vardı. Tribünde ailem vardı. Sahaya girince çok heyecanlanmıştım. Profesyonel futbolcu olduktan sonra ilk olarak 2-2 berabere kaldığımız Altay maçında oynadım. O günden beri de forma şansı buldukça takımım için elimden gelen mücadeleyi veriyorum” ifadelerini kullandı.
 
“BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM” 
“Camiamızın benden beklentilerinin büyük olduğunu biliyorum. Ben sadece oynadığım futbola odaklanmaya çalışıyorum” diyen 2004 doğumlu oyuncu, “Kendimi sürekli geliştirebilmek adına çalışmalarıma devam ediyorum. Transfer sezonlarında yapılan haberlerden etkilenmemeye çalışıyorum. Önceliğim Eskişehirspor’da başarılı işlere imza atmak. Herkes bana güveniyor. Bu durumun farkındayım. Bu güveni boşa çıkarmamak adına elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Saha içerisinde 8 numara ve 10 numara pozisyonlarında görev alıyorum. Hocalarım istediğinde sağ açık ve sol açık olarak da görev alabiliyorum” dedi.
 
A MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM
Eskişehirspor’da çok başarılı bir kariyere imza atmak istediğini söyleyen yetenekli oyuncu; “Takımımız adına yakalanabilecek ne başarı varsa, peşinden koşmak istiyorum. Eskişehirspor’dan bir gün ayrılırsam kulübüme para kazandırarak olsun istiyorum. Hedefim Avrupa’nın büyük liglerinde forma giymek. A Milli Takımda oynamak gibi bir hedefim ve hayalim var. Şu anda da U17 Milli Takımının oyuncusuyum. Pandemi nedeniyle U17 kampları ve şampiyonaları ertelendi. Orada da forma giymeye devam etmek istiyorum” dedi.
 
“CENGİZ HOCA BAŞARILI OLACAKTIR” 
Cengiz Seçsev hakkında da açıklamalar yapan Buğra, “Çok disiplinli ve tecrübeli bir hoca. Belli bir oyun programı var. Takıma şu an onu oturtmaya çalışıyor. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Biz de takım olarak kendisi bize ne derse onu yapmaya çalışıyoruz” dedi.
 
“ESKİŞEHİRSPOR BENİM ÇOCUKLUĞUM DİYEBİLECEĞİM” 
Tribünlerde ben de çok maç izledim diyen orta saha oyuncumuz, “Eskişehirspor taraftarları gerçekten çok iyi. Onların önünde maça çıkacağım günü iple çekiyorum. Türkiye’nin en iyi taraftar gruplarından birisine sahibiz ancak pandemi nedeniyle maçlara onlar olmadan çıkıyoruz. Tezahürat yaptım. Top toplayıcılık yaptım. İlerleyen yıllarda Eskişehirspor benim çocukluğum diyebileceğim. Benim için çok büyük bir gurur” dedi.
 
“ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN” 
Bilal Ceylan ve Metehan Altunbaş ile çok yakın arkadaş olduğunu söyleyen Buğra, “Sık sık görüşüyoruz. Eskişehir’de herkes onlar hakkında çok iyi cümleler kuruyor. Herkes onlara dua ediyor. Benim de hedefim onlar gibi anılan bir oyuncu olabilmek. Metehan’a LASK Linz, Bilal’e de Beşiktaş kariyerinde başarılar dilerim. İkisini de iyi ki tanımışım. Allah yollarını açık etsin. İnşallah ikisini de çok çok daha iyi yerlerde göreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2021, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30