Birlik beraberlik sağlanırsa 26 saat içinde borcu bitiririz

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş dün kendisini ziyaret eden spor yazarlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Birlik beraberlik sağlanırsa 26 saat içinde borcu bitiririz
banner127

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş dün kendisini ziyaret eden spor yazarlarına önemli açıklamalarda bulundu. Hazırladkıları projelerin hayata geçmesi için herkese sorumluluk düştüğünü vurgulayan Başkan Taş, “ Bu projeler olursa kimselere el açılmaz.” yorumunu yaptı. 

Güneş enerji paneli projesi hakkında konuşan Taş, “Kongrede söz verdiğimiz stadyumun üstü için güneş enerjisi projesi için çalışmalarımız sürüyor. Gerekli onayı aldık, yatırımcı da hazır. Bu proje ile stadyumun masraflarını karşılayacağımız gibi 160 bin TL gibi bir gelirimiz olabilecek.” diye konuştu.

Başkan Taş, “Mevcut futbolcularımızda bir sorun yok. Federasyona başvuranda bulunmuyor. Sıkça medyada dile getirilen Mehmet Özcan için resmi bir teklif yok. Ayrıca hocamız Fuat Çapa geçen sezon çoğu zaman dış sorunlarla mücadele etti. Yeni dönemde hocamız iyi bildiği işi yapacak. Diğer konular için kafası bulanmayacak. Yönetimden de kimse işine karışmayacak. Ben Eskişehirspor'un derin ve deli fanatiğiyim. Günde 2 saat uyuyorum. Eskişehir'de birlik beraberlik sağlanırsa 26 saat içinde borcu bitiririz. Dilenciliği bitirip, projeler üreteceğiz. Para istemiyoruz, projelerimize destek istiyoruz.” dedi.

Başkan Osman Taş, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'i daha ziyaret etmedik. Hocamızı büyük bir proje ile ziyaret edeceğiz. Eskişehirli hem kentini hem de Eskişehirspor'u çok seviyor. Bir çok ilde bu iki unsuru birlikte seven insanı bulmak zordur. Projeler ve sponsorlar için 8 yatırımcı getirdik. Hepsi kente hayran kaldı. Benden söz, büyük işler yapacağız. Yapmazsak namerdim. Borcumuzun olduğu çocuklara bir laf söyleme, suçlama hakkımız yok. Onlar haklarını istiyor.”diyerek sözlerini tamamladı. (Sakarya Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Puan cezası
Puan cezası - 5 yıl Önce

Puan cezası noldu? Ceza gelecek mi

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30