Bitti diyenlere inat büyüyeceğiz

Selim Demircioğlu: "Altyapıya transfer edilen oyuncular etik kurallar içinde kulüpler ile güzel ilişkiler sonucu Eskişehirspor'a kazandırıldı. Sadece sportif yetenekleri değil karakterleri ile de öne çıkan sporcular seçilmeye büyük özen gösterildi."

Bitti diyenlere inat büyüyeceğiz
banner115

Eskişehirsporlu yönetici Selim Demircioğlu A Takıma kazandırılan yeni oyuncular ve altyapı oyuncularının barınma konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Selim Demircioğlu açıklamalarında, “U19 takımımız seneye A takım hedefli kuruldu. Başkanımızın, yönetim kurulumuzun büyük desteği ve A takım ve Altyapı teknik heyetlerinin gözetimi ile oluşan bu takım Allah sağlık verirse güzel işler yapacak.  Bu çalışma ‘biz’ olmanın eseridir. Allah mahcup etmesin. 

Camiamızın malumu altyapı binamız yıkıldığından şehir dışından gelebilecek sporcular için barınma problemimiz vardı. Başkanımız Mehmet Şimşek’in talimatı ve Teknik Asbaşkanımız Mete Yılmaz’ın çalışması ile A takım odalarından gerekli sayıda oda tahsis edildi. Bu sayede transfer yapıldı. 

Şehirden de izlenen sporcular etik kurallar içinde kulüpler ile güzel ilişkiler sonucu Eskişehirsporumuza kazandırıldı. Sadece sportif yetenekleri değil karakterleri ile de öne çıkan sporcular seçilmeye büyük özen gösterildi” dedi.

Ayrıca Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı ile ilgili olarak da konuşan Eskişehirsporlu yönetici, “Bitti diyenlere inat büyüyeceğiz. Altyapımıza 70 civarı genç ve çocuk katılmıştır. Bayan futbol takımı tescil edilmiştir. Başka branşlarda da Eskişehirspor temsil edilecek... Birlikte olmak isteyenler ile ‘biz’ olacağız, kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30