Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok

Murat Diri: "Bize Eskişehirli hoca değil Eskişehirspor menfaatleri doğrultusunda hareket eden hoca lazım. Maalesef Cengiz hoca camianın gerçeklerinden çok uzak. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok."

Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok
banner115

ETB Lideri Murat Diri sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı ve Cengiz Seçsev’in camianın gerçeklerinden çok uzak hareket ettiğini ifade etti. Murat Diri’nin açıklamaları şu şekilde;

“Geçen seneden beri şans verilen ama bu şansı verimli değerlendiremeyen arkadaşlarda ısrar ettiğimiz kadar başka arkadaşlara şans verseydik Metehan, Bilal gibi 4-5 futbolcu daha kazandırdık. Maalesef Cengiz hoca camianın gerçeklerinden çok uzak. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok.
 
Hala kas gücünü veya hazır değilleri konuşuyoruz. 2 sene önce bu camia yerine başka bir camiada mı başarı gösterdik. Bu camiaya gelen her hoca başımızın tacıdır ama bizim gerçeklerimizi görmezden gelenlerle bu iş yürümez. Devre arasında İlhan Var'ın gönderilmesi gereksizdi.
 
Bize Eskişehirli hoca değil Eskişehirspor menfaatleri doğrultusunda hareket eden hoca lazım. Yönetim göreve geldiğinde mevcut kadro göz önüne alındığında Fuat hocanın getirilmemesi ne kadar yanlışsa bu ortamda İlhan hocanın da böyle bir dönemde gönderilmesi yanlıştı.”

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2021, 20:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyhan ağar
Seyhan ağar - 3 yıl Önce

Futbol uleması konuşmuş. Senin yüzünden kulübü gayet iyi yöneten kaan ay yönetimi bırakmıştı . Yerine destekledigin osman taş gelmişti. Ondan sonra ben utanır bir daha konuşmazdım. Hala konuşacak yüzün var mı

es esli
es esli - 3 yıl Önce

halil ünalın avukatı sahneye çıktı halili ünal takımı batırdı şimdi nerede avukat bey...

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30