Bu destekler kendi kendine gelmiyor

Mehmet Şimşek: "Eskişehirspor yönetimini kimse ‘oturdukları yerde yönetiyorlar’ diye eleştiremez. Bu loca satışları, led ekran reklamları, kıyafet destekleri, deplasman masraflarının üstlenmesi kendi kendine gelmiyor. Yalvararak, rica ederek, isteyerek, ziyaret ederek geliyor.”

Bu destekler kendi kendine gelmiyor

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek sosyal medya’da yapılan bir eleştirel paylaşıma yanıt niteliği taşıyan yorumlarda bulundu.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Mehmet Şimşek şu ifadeleri kullandı;

Eskişehirspor yönetimini kimse ‘oturdukları yerde yönetiyorlar’ diye eleştiremez. 2 yöneticimiz İstanbul’da çeşitli konularda görüşmelerde bulunuyorlar. 2 yöneticimiz hastanede bulunan futbolcularımızın yanında.  yöneticimiz dosyakapat.com’un daha fazla insana ulaşabilmesi için hazırlanan el ilanları ile ilgileniyor. Uzaktan davulun sesi insana güzel gelir. Yarın 2 tane yöneticimiz Ankara’da görüşmeler yapacak. Bir yöneticimiz el ilanlarının takibini yapacak. 2 yöneticimiz mülki amirlerimiz ile görüşecek.

Biz Eskişehirspor yönetimi olarak toprağa düşene kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bu işler basit işler değil, yönetim kurulumuzun hakkını yemeyin. Bu insanlar işlerinden ve ailelerinden ödün vererek Eskişehirspor için çaba gösteriyorlar.

Bu işler bayrak yarışı misalidir. Göreve gelen herkes Eskişehirspor mücadele eder. Bu loca satışları, led ekran reklamları, kıyafet destekleri, deplasman masraflarının üstlenmesi kendi kendine gelmiyor. Yalvararak, rica ederek, isteyerek, ziyaret ederek geliyor.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30