"Bu taraftar varken Eskişehirspor'u kimse yıkamaz"

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören açıklamalarda bulundu.

"Bu taraftar varken Eskişehirspor'u kimse yıkamaz"

Akgören’in açıklamalarından satır başları ise şu şekilde;

“Eskişehirspor’da ne şartlar altında çalıştığımızı hepiniz biliyorsunuz. Yarın nasıl bir problemle yüzleşeceğiz inan bilmiyoruz. Sürekli yeni bir dert, sürekli yeni bir problem. Artık bağışıklık da kazandık. Şaşırmıyoruz. İnşallah hepsini sırası ile çözeceğiz. Biz Eskişehirsporuz. Acı patlıcanı kırağı çalmaz. Her şerde bir hayır vardır. İşte en son stadyum problemi karşımıza çıktı. TOKİ yetkilileri ile görüşüyoruz. Sürekli temas halindeyiz. Bize ‘bir sonraki iç saha maçınıza yetiştireceğiz’ diyorlar. Stadyum konusunda elimizden birşey gelmiyor. Devletimize güveniyoruz. Çok şükür Eskişehirspor’u nerede oynarsa oynasın yalnız bırakmayan bir taraftarımız var. Yıkılmayız be evelallah. 

Şehir olarak biraz kıpırdanmamız lazım. Nasip olursa yeni bir basın toplantısı düzenlemek istiyoruz. Sıkıntılar çok büyük. İmece usülü ile bu sorunları aşabiliriz. Bu sorunları el birliği yapılmadığı sürece kimse tek başına aşamaz. Projelerimize güveniyoruz. Turizm bakanı ile görüştük. Ha deyince bu işler hemen olmuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığındaki problemleri de çözersek tekrar Turizm Bakanlığına gideceğiz. Anlatmaya çalıştığım bu işler aşama aşama. Prosedürler kolay değil. Eskişehirspor’u gelir sağlayabilme adına çok uğraşıyoruz. Birkaç proje hayata geçtikten sonra bu kulübün borcu kalmayacak. Borcumuz olmadığı zaman herkes Eskişehirspor’un neler yapacağını görecek. Ama öncelikle bu cendereden çıkmamız lazım. Çok desteğe ihtiyacımız var çok.  
Eskişehirspor kalan maçlarına tamamı kendi evlatları olan oyuncu kadrosu ile devam edecek. 28 kişilik kadromuzda Sezgin ve Kıvanç dışındaki oyuncuların tamamı Eskişehirspor altyapısının ürünleri. Mete Kaan kiralık, başka da hatırlamıyorum. Sezgin ve Kıvanç bu takımdaki oyunculara ağabeylik yapıyor. Eskişehirspor’un menfaatleri konusunda babamı tanımam. Kalması gereken oyuncular kaldı, gitmesi gerekenler gitti. Eskişehirspor söz konusu ise taviz vermem mümkün değil.

Boluspor ve Keçiörengücü maçının primleri dağıtıldı. Personelimize maaşlarını dağıttık. Hakan Aslantaş’a verdiğimiz sözü tuttuk. Coşkun Demirbakan ve yardımcılarına para göndereceğiz. Ayrılan personele para gönderilecek. Bu ödemeler yönetimin kendi cebinden yapılan ödemeler. İki aydır görevdeyiz ve 3,5 milyondan fazla bir ödeme yaptık. Lig bitsin her şeyi tek tek açıklayacağım. Her gün konuşamayız. Her gün 3 tane twit atamam. Bizim derdimiz şahsi reklam yapmak değil, Eskişehirspor’u kurtarmak.
 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30