Bursaspor'da önemli iki eksik var

Bursaspor ve Eskişehirspor yarın zorlu bir maça çıkacaklar...

Bursaspor'da önemli iki eksik var
banner115

Bursa temsilcisi, 20. haftaya 33 puanla üçüncü sırada sırada girerken, Eskişehir ekibi ise 10 puanla ligin son basamağında yer alıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak. Müsabakada Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. Bilgiç’in yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Gökmen Baltacı yapacak.

Bursaspor, devre arasında Abdou Razack Traore, Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Emrullah Şalk, Kerem Can Akyüz ve Numan Bayrak’ı kadrosuna kattı. Lisansları da çıkarılan bu oyuncular, şans bulmaları halinde Eskişehirspor’a karşı forma giyebilecek. Bursa temsilcisinde Özer Hurmacı ve Yevgen Seleznov ise kart cezaları nedeniyle görev alamayacak. Eskişehirspor’da da tek eksik Talha Erdoğan. Talha, sakatlığı nedeniyle Bursaspor’a karşı oynayamayacak.

Bursaspor son maçlarında formunu yakalamış durumda. Yeşil beyazlılar, ligde oynadığı son üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılırken, sahasında Hatayspor ve Fatih Karagümrük’ü 2-1, deplasmanda da Akhisarspor’u 1-0 yendi. Eskişehirspor da teknik adam değişikliğinin ardından toparlanmış bir görüntü çiziyor. Bu sezon ikinci kez teknik direktör değiştiren Eskişehir temsilcisi, yeni teknik patronu Mustafa Özer ile çıktığı üç maçta da mağlup olmadı. Es-Es, bu maçlarda; Boluspor ve Adanaspor ile berabere kalırken, Keçiörengücü’nü yenmeyi başardı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30