Çok güzel geri dönüşler aldık

Serap Meydan: "Eskişehirspor taraftarlarının önünde maçlarımızı oynamak istiyoruz. Bu konuda en uygun stadyum tercihi yapılacaktır. Eskişehirspor taraftarlarının bizi yalnız bırakmayacağından eminiz. Nasıl bir armayı temsil edeceğimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız."

Çok güzel geri dönüşler aldık

Eskişehirspor Kadın Futbol Takım Kaptanı Serap Meydan düzenlenen basın toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Kanal 26 mikrofonlarına konuşan Serap Meydan özetle şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulunda antrenörlük yapıyorum. Artık Eskişehirspor’a Kadın Futbol Takımı futbolcusu olarak da hizmet edeceğim. Her zaman daha iyiye gitmeye çalışacağız. Her zaman daha ne kadar ileri seviyelere gidebilirize odaklanacağız. Eskişehirspor başarılı sonuçlar ile anılması gereken büyük bir camia. Nasıl bir armayı temsil edeceğimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. Haber duyulduğundan itibaren sosyal medyadan çok güzel geri dönüşler aldık. Başta Mehmet Şimşek Başkanımız olmak üzere bu takımın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Eskişehirspor taraftarlarının önünde maçlarımızı oynamak istiyoruz. Bu konuda en uygun stadyum tercihi yapılacaktır. Eskişehirspor taraftarlarının bizi yalnız bırakmayacağından eminiz.”
 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2021, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30