Erkan Zengin geliyor mu? İşte cevabı...

Eskişehirspor'un unutulmaz yıldızı Erkan Zengin'den bomba açıklamalar geldi.

Erkan Zengin geliyor mu? İşte cevabı...
banner115

Siyah Kırmızılı takımın önce Beşiktaş'tan kiraladığı, daha sonra bonservisini alarak renklerine kattığı yıldız futbolcu Erkan Zengin, ayak oyunları ile takımdan uzaklaştırılmış ve Trabzonspor'a zorla satılmıştı. Eskişehirspor, küme düştükten sonra yönetimin değişmesiyle bir telefonla koşarak yeniden büyük izler bıraktığı eski takımına dönen Zengin, takıma büyük katkı sağlamıştı. Zengin, final maçında Göztepe'ye kaybederek büyük üzüntü yaşamıştı. Devamında teknik kadro ile anlaşamamış ve bir kez daha yolu Eskişehirsporla ayrılmıştı. Sonrasında Karagümrük ile şampiyonluk yaşayan, Adana Demirspor ve Tuzlaspor formalarını giyen top cambazı, İsveç'e dönerek bir kulüp almış ve orada hem teknik direktör hem de futbolcu olarak görev yapmaya başlamıştı. 


YILDIZ FUTBOLCU ES-ES'İN GÜNDEMİNDE

Ne Eskişehirspor taraftarı onu, ne de o Eskişehirspor'u bir türlü unutamamış, şampiyonluk yaşayamamanının buruk üzüntüsünü yaşamıştı. Bugün 3. Lig'in son sıralarında ligde kalma mücadelesi veren Siyah Kırmızılı takımın durumuna üzülen Erkan Zengin, yönetimin değişmesi ve transfer yasağının kaldırılması ile bir kez daha Şimşeklerin gündemine geldi. 


BAŞKAN KOCA, ERKAN ZENGİN İLE TEMASA GEÇTİ
Taraftarın bir kez daha takımın kadrosunda görmeyi hayal ettiği tecrübeli futbolcu ile Başkan Erkan Koca temasa geçti. Yönetimin birkaç kez görüşüp yeniden gelip gelmeyeceğini sorduğu Erkan Zengin, öyle bir cevap verdi ki herkesi yine mest etti. Transferi ile ilgili olarak Süha Medya'ya konuşarak 222haber ve Haberbitmez'e önemli açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, Eskişehirspor'a bir kez daha yeşil ışık yaktı. 


"BABA ŞEHİR BİZİM!"
Kendisi ile bir görüşmenin yaşandığını ileten Erkan Zengin, "Baba şehir bizim. Eskişehirspor tek tuttuğum takım. Tabiki seve seve gelirim. Erkan Başkan ile telefonda birkaç kez görüştük. Eski takım arkadaşım kaptan Sezgin Coşkun ile görüştüm. Daha öncee yöneticilik yapan ağabeylerim ile görüştüm. Bu ve bundan sonraki sezonlarda bana takımın ihtiyacı olduğunu söylediler. Ben de seve seve Eskişehirspor forması giyeceğimi, ancak şu anda İsveç'teki bir takımda sözleşmemin devam ettiğini, hem antrenör hem de futbolcu olarak şampiyonluk yarışı verdiğimi söyledim. 


"YÖNETİME YENİDEN FORMA GİYMEK İÇİN TEKLİFTE BULUNDUM"
Kendilerine ise Eskişehirspor'da yeniden forma giymek için şöyle bir teklifte bulundum; 'Sezon sonu bir kez daha transfer yasağı olabileceğini hatırlatarak, isterseniz şimdi gelirim. 3-4 yıllık bir sözleşmeye imza atayım kiralık olarak beni bulunduğum takıma geri gönderin. Burada yapacağım işi tamamlayıp, önümüzdeki sezon transfer yasağı olsa da olmasa da Eskişehirspor'a gelip oynama hakkı elde edeyim. Şampiyonluk yolunda elimden geleni fazlası ile vereyim' dedim. Taraftarı da şehrin havasını da çok özledim. İçimde yarım kalmış şeyler var. Bir gün yine buluşacağımızı söylemiştim ve bir kez daha buluşmak için inanın çok heyecanlıyım. Dediğim gibi gelip imza atarım. Şuan bulunduğum kulübe formaliteden döner, sezon sonu da gelir şampiyonluk yolunda eski günlere gidilecek yolda atılacak adımlarda pay sahibi olmak isterim.

 

"ESKİŞEHİRSPOR'A YENİ OYUNCULAR ÖNERDİM"
Ayrıca Başkan ve Yönetim Kurulu'na burada çok önemli genç futbolcular olduğunu söyledim. 1. Lig ve Süper Lig'den bazı kulüplerle anlaşan ancak ailevi nedenlerden dolayı anlaşması bozulan, fakat bugün yeniden transfere sıcak bakan oyuncuları söyledim. Eskişehirspor'a ligde kalma yolunda ve gelecek sezon şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm isimleri önerdim. Bunlar maliyeti düşük oyuncular. 
"ESKİŞEHİRSPOR'UN LİGİ OLMAZ!"
Ben, eşim ve çocuklarım Eskişehirspor'u çok seviyoruz ve çok özledik. Orası benim kendi kulübüm, evim gibi. İnşallah şartlar oluşursa bunu da hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Ne 3. Lig'i taraftar ile benim hayallerime 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig yetmez. Bizim ait olduğumuz yerler belli. Bunu Süper Lig'den bir alt lige geldiğinde de söyledim, şimdi de söylüyorum; Eskişehirspor'un ligi olmaz. Hangi ligde olduğu değil, bizim o forma ile neler yapabileceğimiz önemli ve bir kez daha elimden geleni yapmaya hazırım" diye konuştu. 

Haber: Süha Bozkurt

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2023, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30