Eses Token hakkında merak edilenler

Eses Token aldığımızda kulübümüze nasıl bir fayda sağlayacağız? Eses Token yasal mıdır? Token ile coin arasındaki farklar nelerdir? İşte tüm merak ettikleriniz...

Eses Token hakkında merak edilenler
banner127

Eses Token nedir? Nasıl alıyoruz, kulübe nasıl bir destek sağlayacağız? İşte tüm merak ettikleriniz…

Token nedir? Token ile coin arasındaki farklar nelerdir?

Token, var olan bir Blockchain’de (blokzincirde) bulunan bir varlık/değer/kripto para birimidir. Token’ların kendi blok zincirleri yoktur, mevcut bir kripto para biriminin blok zincirine bağımlıdırlar. Örneğin Chainlink (LINK) bir token’dır, çünkü Ethereum blok zincirinde çalışmaktadır. Coin ise tamamen kendi blok zinciri bulunan, kendi blok zincirinde çalışan bir varlık/değer/kripto para birimidir. Örneğin Ethereum kendi blok zincirinde çalıştığı için bir coin’dir.

Kripto paralar hakkında bilgi sahibi olmayan kişilere, taraftar token’ları nasıl anlatabiliriz?

Kripto paralar, şifrelenmiş, dijital bilgi olarak var olan bir tür para biçimi, network’tür (ağ). Herhangi bir bankadan bağımsız olarak çalışan bir kripto para birimi, varlıklar arasında sermaye yaratmayı ve aktarmayı düzenlemek için gelişmiş matematik kullanır. Bir kripto para birimi, bir değişim ortamı olarak veya bir kayıt tutma yöntemi olarak çalışmak üzere tasarlanmış dijital formda bir simgedir. Ağındaki işlemleri güvence altına almak, doğrulamak ve yeni Token’ların (jetonların) yarattığı kontrole sahip olmak için kriptografik algoritmalar kullanır. İlk kez 2009 yılında açık kaynaklı yazılım olarak piyasaya sürülen Bitcoin, merkeziyetsiz ilk ve en popüler kripto para birimidir. Bitcoin’in piyasaya sürülmesinden bu yana 8 binden fazla altcoin oluşturulmuştur. Altcoin kavramı, Bitcoin’den sonra oluşturulan tüm kripto para birimlerine verilen genel isimdir. Taraftar Token’lar ise taraftarların ve kripto para kullanıcılarının hem yatırım yapabilmeleri, hem de tuttukları takımın kulübüne finansal destek sağlamaları, takım ürünlerini edinmeleri ve özel anketlere katılabilmeleri amacıyla oluşturulmuş hizmet Token’larıdır.

Eses Token aldığımızda kulübümüze nasıl bir fayda sağlayacağız?

Eses Token, Eskişehirspor Kulübüne finansal gelir sağlamak ve taraftarların kulüp hakkında çeşitli kararlar verebilmesini amaçlamak için oluşturulmuş bir utility (hizmet) Token’ıdır. Eses Token’ı yatırım aracı olarak kullanabilir, Eskişehirspor SK App üzerinden kulübünüze özel ürünleri satın alabilir, kampanyalardan yararlanabilir ve çeşitli anketlere katılarak kulübünüz hakkında söz sahibi olabilirsiniz.

Eses Token’ı borsaya açılmadan önce nasıl alabiliriz?

Eses Token’ın borsaya açılmadan önce ön arzı gerçekleşecektir. Arzın tamamlanmasının ardından Bitci.com borsası ve Eskişehirspor SK App’i üzerinden işleme açılacaktır.

Eses Token’ı nereden alabiliriz?

Türk Lirası dışındaki para birimleri ile de alıp satabilir miyiz? Eses Token, Bitci.com kripto para borsası ve Eskişehirspor SK App’i üzerinden Türk Lirası, Bitcoin, Ethereum ve Bitcicoin ile alınabilir.

Eses Token ile nasıl alışveriş yapabiliriz?

Eses Token ile Eskişehirspor Kulübüne ait taraftar ürünleri Eskişehirspor SK mobil uygulaması üzerinden alınabilecektir. Token borsaya açıldıktan 6 ay sonra ise, Bitcipay noktalarından alışveriş için kullanılabilir.

Eses Token yasal mıdır?

Alıp satarken komisyon veya vergi ödeyecek miyiz? Eses Token’ın alım satımı, Bitci.com kripto para borsası ve Eskişehirspor SK üzerindeki kullanıcı hesapları üzerinden gerçekleştirilecektir. Ülkemizde Token satışına engel herhangi bir yaptırım veya hüküm bulunmamaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30