banner118

Eskişehirspor 6 eksikle Erzurum'a gidecek

Eskişehirspor, bu sabah gerçekleştirilen Covid-19 testi sonrası yaptığı antrenmanla Cumartesi günü oynayacağı BB Erzurumspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Eskişehirspor 6 eksikle Erzurum'a gidecek
banner115

Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından dar alan pas ve taktik çalıştılar.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Mustafa Özer, Erzurumspor maçıyla ilgili olarak “Uzun bir aranın ardından Erzurumspor maçıyla sahaya yeniden çıkacağız. Erzurumspor’un başarılı bir takım olduğu gerçek. Erzurum’a pandemi nedeniyle uçuş programları değiştiği ve bizim maç programımıza uymadığı için otobüsle gideceğiz. Bizi zorlu bir yolculuğun ardından zorlu bir deplasmanın beklediğini biliyoruz.  Biz her zamanki gibi kendi çocuklarımızla elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.  Avrupa genç oyuncuları sahaya sürmek için bu kadar çaba harcarken bizim ülkemizde maalesef alışılagelmiş bir düzen var. Biz maddi kaynaklı problemlerimizi avantaja çevirerek kendi çocuklarımızla sahada olacağız. Şimdi oynayan bu çocuklarımız ileride altın jenerasyon olarak verdikleri mücadeleyle anılacaklar” dedi.

Sakat ve cezalı oyuncular ilgili olarak ise Özer; “Ligde son oynadığımız Adana Demirspor maçında gördükleri kartlarla Alperen, Ekrem ve Cemali cezalı duruma düşmüşlerdi. Bunun dışında oyuncumuz Feyzi’yi de askere uğurladık. Selman ve Metehan’ın ise bu hafta bir sakatlığı oldu ve bu hafta o da forma giyecemeyecek. Bu oyuncularımızın yerine kendilerini ispatlamak için sahada mücadele edecek çocuklarımız var. Biz son güne kadar elimizdeki kadroyla, elimizden gelenin fazlasını sahada göstereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Eskişehirspor'da tecrübeli futbolcu Kıvanç Karakaş da geçtiğimiz günlerde kulüpten ayrılmıştı.

Es-Es, antrenmanın ardından tesislerimizde dinlenmeye geçti. BB Erzurumspor maçı kafilesi 21:00’da kara yoluyla maçın oynanacağı Erzurum’a hareket edecek.

Kulüp ayrıca, Eskişehirspor logolu özel maskeler hazırlayarak Eskişehirspor'a hediye eden Hakan Aksöz’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30