Eskişehirspor çok büyük bir camia

Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “İlk 6’ya biraz daha yaklaştık. Tabii ki diğer maçlar var. Daha da iyi hazırlanacağız” dedi.

Eskişehirspor çok büyük bir camia
banner115

Eroğlu basın toplantısında, "Eskişehirspor’un da yakın zamandaki haftalarda skor anlamında kendisini yansıtamaması, bizim çıkış aramamız, geçen hafta kazandığımız İstanbulspor maçı bugünü aslında bizim için çok daha değerli kıldı. Maçın başlangıcını iyi yaptık. Rakibin baskılı oynayacağını biliyorduk. İstediğimiz şey, topa sahip olarak baskıyı kırmaktı. Topa sahip olduğumuz süre içinde de gol bulduk. İlk golü Eskişehirspor attı ama reaksiyonu çabuk verdik ve bir anda golü bulduk. Bu bizim için büyük avantajdı


Takımıma Eskişehirspor taraftarını kendi taraftarınızmış gibi görün dedim. Çünkü her futbolcu böyle bir taraftarla birlikte top oynamak ister. İkinci yarı rakibin baskılı oynayacağını biliyorduk. Hem galibiyeti korumak hem de skoru artırma çabasındaydık. Oyun kurgusunu öne taşımamız gerekiyordu. 4-1 sonrası oyunun kontrolü bizdeydi. Kazandığımız için mutluyuz. İlk 6'ya biraz daha yaklaştık. Tabii ki diğer maçlar var. Daha da iyi hazırlanacağız. Gerçekten Eskişehirspor, bir dönem ben de formasını giydim. Seyircisiyle, stadıyla çok büyük bir camia. Taraftarın verdiği destek çok saygı değer. Bundan sonraki maçlarda Eskişehirspor’a başarılar dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 23:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30